Logo SimWall

Safety SimWall

arrow-left

Safety SimWall

Met de Safety SimWall wordt veiligheid op de bouwplaats eenvoudig en overzichtelijk gemaakt. Bij het aanmelden heeft een ieder in klare taal en in een oogopslag de belangrijkste onderwerpen voor zich:

  • Wie is vandaag de BHV-er?
  • Waar wordt er gewerkt door wie en welke risico’s horen daarbij?
  • Waar ligt de aandacht voor veiligheid vandaag?
  • Welke risico’s kan ik tegen komen als ik hier werk?
  • Wie kan ik waarvoor bellen als er iets aan de hand is.

En dit wordt allemaal visueel gemaakt wat het voor veel verschillende mensen makkelijk maakt.

Via het scannen van de QR code op de achterkant van een LMRA kaart kan eenvoudig informatie die op de Safety SimWall staat worden teruggehaald. Dus ook als je er niet voor staat, is veiligheidsinformatie eenvoudig toegankelijk

De bouwplaats van vandaag

Op de bouwplaats gebeurt veel op het zelfde moment. Eigen mensen en onderaannemers werken aan hun eigen taak in een klein gebied. En iedere dag kan weer anders zijn. Duidelijkheid over veiligheid is dan niet vanzelfsprekend. Wie werkt waar en welke risico’s brengt dat met zich mee? Wie coördineert de BHV vandaag? Wie moet ik hebben bij een vraag? In de vaart van het werk moet dat voor iedereen die op de bouwplaats komt eenvoudig en makkelijk te begrijpen zijn.

  • "De SafetyWall biedt ons de mogelijkheid om op een heel laagdrempelige manier specifieke informatie te delen over de gevaren op het project en het gesprek aan te gaan over het herkennen daarvan en het beheersen van de risico's. De SafetyWall is zo flexibel bij wijzigingen doordat dit direct zichtbaar is en iedereen op de hoogte is van de werkelijke situatie."

    Derk Folkers - Districtmanager TenneT