Logo SimWall

SimWall

Activeert groepen mensen

De SimWall is bij uitstek geschikt om te gebruiken met groepen. Je met elkaar verdiepen in een onderwerp en daarbij van elkaar leren. Sessies met de SimWall kenmerken zich door veel activiteit. De deelnemers staan, halen en verplaatsen onderdelen van de wand, schrijven dingen op en zijn gestructureerd met elkaar in gesprek.

 • Stimuleert betrokkenheid
 • Ieders bijdrage is zichtbaar
 • Samen bouwen

Biedt overzicht en structuur

Een SimWall-toepassing biedt een duidelijke structuur. Stap voor stap worden de gebruikers meegenomen in het onderwerp. De structuur kan geleidelijk aan deelnemers worden gepresenteerd door prints een voor een op te hangen. Hierdoor worden deelnemers niet overweldigd met alles wat er in de sessie gaat gebeuren.
Tijdens een sessie komt de SimWall vol te hangen met allerlei relevante informatie die de deelnemers gedurende de hele sessie kunnen blijven raadplegen.

 • Logische indeling
 • Duidelijke stappen

Herkenbaar

Mensen herkennen zichzelf, het thema en de organisatie in een SimWall-toepassing. Hierdoor kunnen ze gemakkelijker de vertaling maken naar de dagelijkse praktijk.
Dit bereiken we door in nauwe samenwerking met onze klanten de juiste content in de SimWall-toepassing te integreren en de hele toepassing uitgebreid te testen. Ook zorgen we ervoor dat een SimWall toepassing de huisstijl van de organisatie of het programma volgt.

 

 • Eigen content
 • Geheel in uw huisstijl

Fysieke ontmoetingsplek

Een SimWall is prominent in de ruimte aanwezig is. Het is een natuurlijk verzamelpunt waar mensen elkaar ontmoeten om het te hebben over het onderwerp wat op de SimWall wordt behandeld.
Ook als er niet direct met de SimWall wordt gewerkt, kan iedereen toch zien wat er gebeurt. De SimWall heeft hiermee niet alleen een functie tijdens sessies en workshops, maar ook als continu communicatiemiddel.

 • Straalt kwaliteit uit
 • Constante communicatie

Flexibel

De SimWall bestaat uit wanddelen met een raster en panelen die aan het raster worden bevestigd. Op deze panelen kunnen vervolgens allerhande prints en maatwerkelementen worden bevestigd. Zo ontstaat er een dynamisch en flexibel geheel dat op heel veel manieren is in te zetten.
Een SimWall-toepassing is makkelijk aan te passen aan nieuwe inzichten. Door het veranderen van een paar tegels en elementen is een toepassing te veranderen. Zo blijft een SimWall-toepassing aansluiten bij uw veranderende behoefte.

Optioneel leveren we de SimWall met een mobiel onderstel. In dit onderstel zitten wielen, waarmee de SimWall te verrijden is op een etage. Ook zit in dit onderstel een lade om alle onderdelen die even niet gebruikt worden netjes op te bregen.

 • Gemakkelijke in en uit elkaar te halen
 • Mobiel onderstel met lade